Om oss

Vårt UF-företag – Stolta vinnare av Årets UF-företag

FullKollUF började som ett Ung Företagsamhet (UF) företag, där vi, ett engagerat team av gymnasieelever, kombinerade vår passion för teknik och innovation med ett mål att förbättra livskvaliteten för seniorer. Genom att fokusera på att skapa en anpassad TV-kontroll som gör TV-tittandet enklare och mer bekvämt för äldre, har vi med stolthet kunnat göra en skillnad i många människors liv.

Vår resa som UF-företagare har varit både givande och lärorik, och vi är otroligt stolta över att ha vunnit utmärkelsen Årets UF-företag. Detta prestigefyllda pris är ett erkännande av vår hårda arbete, kreativitet och entreprenörsanda. Det är också en påminnelse om att även unga människor kan göra en verklig inverkan och bidra till en bättre värld för alla generationer.

Att vinna Årets UF-företag har öppnat många dörrar för oss. Vi har haft möjligheten att delta i olika evenemang och nätverksträffar, där vi har fått chansen att presentera vår produkt och företagsidé för potentiella investerare, partners och kunder. Det har också gett oss en plattform att dela våra erfarenheter och kunskaper med andra unga entreprenörer och inspirera dem att följa sina drömmar.

Vi vill tacka alla som har stöttat oss på vår resa som UF-företagare – våra familjer, lärare, mentorer och kunder. Utan er stöd och vägledning hade vi inte kunnat nå de framgångar vi har uppnått idag.

Med utmärkelsen Årets UF-företag i ryggen är vi mer motiverade än någonsin att fortsätta utveckla och förbättra vår produkt, expandera vår verksamhet och göra en positiv inverkan på fler seniorers liv. Vi är övertygade om att vår anpassade TV-kontroll kommer att fortsätta att förändra sättet vi tittar på TV och bidra till en bättre och mer inkluderande värld för alla generationer.