Köp Nu – Enkel och säker beställning av din anpassade TV-kontroll

Välj din färg

Steg 1: Anpassa din kontroll

När du har valt din kontrollmodell är det dags att anpassa den efter dina önskemål. Du kommer att ha möjlighet att välja funktioner för de sex programmerbara knapparna längst ned på kontrollen. Tänk på vilka funktioner du använder mest, såsom text-TV, guide eller favoritkanaler, och välj dem i rullgardinsmenyn.

Steg 2: Skriv mail till oss

När du är nöjd med dina val, Klicka på Kontakta oss för att fortsätta med din beställning och leveransinformation. Om du vill beställa fler än en kontroll, skriv i mailet hur många du önskar. Skriv även ditt telefonnummer så kontaktar vi dig.

Steg 3: Ange betalnings- och leveransinformation

Fyll i dina leveransuppgifter i de angivna fälten. Vi erbjuder idag endast betalningsalternativ Swish. När du har fyllt i all information i mailet ,sk

Steg 4: Orderbekräftelse

Vi kommer att kontakta dig för att diskutera de valda funktionerna för de programmerbara knapparna och eventuella ytterligare önskemål du kan ha.

Om du har några frågor eller funderingar under beställningsprocessen, tveka inte att kontakta oss via e-post, telefon eller chatt. Vi är här för att hjälpa dig och göra din beställning så smidig och enkel som möjligt.

Tack för att du väljer Fullkolls anpassade TV-kontroll för seniorer